PénzügyekTech

20 ATM, 100 coin, Euró és NFT egyszerűen a CoinCash weboldalán

Az elmúlt hetekben a kriptovaluták, közöttük a legismertebb Bitcoin (BTC) is, a soha nem látott árfolyamkilengéseknek köszönhetően került ismét a figyelem középpontjába. A kriptopénz piactól egyébként sem idegen extrém volatilitást a kínai szabályozás híre és Elon Musk negatív Twitter bejegyzései sajnos nem a pozitív irányba billentették.

100+ coin és újra eurós váltás

Szerencsére nem csak az árfolyamváltozások, de az innovációk is elképesztő sebességgel zajlanak a kriptoökoszisztémában, így az elmúlt hónapokban több tucat olyan, új, ígéretes technológiával rendelkező coin vagy token került a 100 legnagyobb közé, melyek eddig nem voltak elérhetőek a CoinCash kínálatában. Ezért további 25 coinnal és tokennel bővítettük kínálatunkat, így már több mint 100 kriptovaluta érhető el közvetlenül forintért, gyorsan és egyszerűen.
Jó hír, hogy újra elérhető a közvetlen eurós váltás is, ráadásul most az újra bevezetés örömére csak 0,99%-os váltási jutalékkal (az akció 2021 július 22-ig tart és maximum 5000 EUR értékű váltásokra vonatkozik)

NFT tokenek a kínálatban

A Bitcoin hihetetlen emelkedése és esése mellett azonban kriptopiac egyik új ígéretes ága, a Non-Fungible tokenek (NFT) – azaz nem helyettesíthető tokenek – és azok virágzásának híre is körbejárta a világot. Az NFT-k legnagyobb értéke az, hogy szinte bármit tokenizálhatunk a segítségükkel, bármiből lehet egyedi, digitális érték vagy érték digitális megtestesítője, ami azonosítható, átadható, de nem másolható, és nem osztható. Az új részpiac technológiájának segítségével digitális műalkotásokat, virtuális földbirtokot, vagy akár kripto cicákat, online játékokban használható egyedi skineket, kedvenc kosarasaink meghatározó pillanatait is megvásárolhatjuk. Hosszútávon pedig a fizikai világból is egyre több minden digitális reprezentációja kerülhet blokkláncra, például ingatlanok, értékes műtárgyak, egyedi alkotások, melyek megmásíthatatlan módon igazolják eredetiségüket és teszik lehetővé adás-vételüket. Ha érdekel a téma, olvasd el blogbejegyzéseinket és tájékozódj az árfolyamokról itt: https://hu.coincash.eu/nft

Újabb taggal bővült a CoinCash ATM család

Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata továbbra is töretlenül növekszik, mára már 20 ATM található országszerte. A CoinCash automata hálózatának legfiatalabb tagja a Kálvin téri Zing Burger falai között talált otthonra.
Az új darab mellett az automaták kínálata is tovább bővült, így az eddig elérhető bitcoin, ether és litecoin mellett már Tether (USDT) és a Doge vásárlására is van lehetőség.