FUNTECH

Bemutatkoztak a legújabb Samsung Galaxy Tabok

A Samsung új táblagépekkel bővíti okoseszköz-portfólióját. A Galaxy Tab S7 FE a Tab S7 közönségkedvenc megoldásait hozza el, mint például a nagyméretű kijelzőt és a multitasking funkciókat. A Galaxy Tab A7 Lite egy sokoldalú, kompakt tablet, amelyet a felhasználók bárhová könnyen magukkal vihetnek, így akár a távmunkához is ideális.

„A tabletek iránti kereslet folyamatosan nő. Legyen szó távoli munkavégzésről vagy tanulásról, kapcsolattartásról vagy szórakozásról, a felhasználók olyan eszközöket keresnek, amelyek képesek lépést tartani a digitalizált életmóddal – mondta el Woncheol Chai, a Samsung mobilkommunikációs üzletág élménytervező csapatának vezetője és alelnöke. – Örömmel mutatjuk be a technológiákat, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat. A Galaxy Tab S7 FE és a Galaxy Tab A7 Lite olyan különleges funkciókkal érkeznek, amelyek sokoldalúan használhatók az élet számos területén.”

Íme a Galaxy Tab S7 FE

A Galaxy Tab S7 FE elhozza a Galaxy felhasználók legkedveltebb funkcióit. A tabletek esetében az egyik a legfontosabb tulajdonság a kijelző mérete. A Tab S7 FE nagy, 12,4 colos1 kijelzőjén élmény a kikapcsolódás és minden eddiginél hatékonyabb lehet a munkavégzés.

A Galaxy Tab S7 FE-vel minden nap hatékonyan telhet. A készülék dobozában található S Pennel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a hatalmas kijelzőből és könnyedén navigálhatnak a feladataik között. A Samsung Notes alkalmazással a kézzel írt jegyzetek azonnal szöveggé alakíthatók, az automatikus jelölésekkel pedig könnyen rendben is tarthatók. Az Okos keresés funkcióval bármelyik feljegyzés azonnal megtalálható, akár kézzel, akár géppel írták.

A Galaxy Tab S7 FE azoknál a projekteknél is nagy segítség lehet, ahol egyszerre több alkalmazást vagy böngészőlapot szükséges megnyitni. A multitasking is egyszerű, hiszen a Többablakos módban egyszerre akár három különböző applikáció is megnyitható. A felhasználók egyszerre böngészhetnek az interneten, jegyzetelhetnek egy másik ablakban, miközben akár egy videót is elindíthatnak. Az Alkalmazáspár segítségével beállíthatók a kedvenc appok, amelyek a Többablakos mód megnyitásakor egy mozdulattal, egyszerre elindíthatók.

A Galaxy Tab S7 FE ideális megoldást jelenthet azok számára, akik a legmagasabb szintű hatékonyságra törekednek. A Samsung DeX és a Billentyűzetes tok2 segítségével a táblagép teljes értékű laptopként is használható, a felhasználói felület ilyenkor PC-szintű élményt biztosít, a napi feladatok pedig még gyorsabban végezhetők el. A Másodlagos kijelző3 funkcióval a Galaxy Tab S7 FE akár egy számítógép extra kijelzőjeként is működhet, ezzel fokozva a hatékonyságot.

A Galaxy Tab S7 FE rendelkezik az ötletek megvalósításához szükséges funkciókkal, így az önkifejezés lehető legkreatívabb módját biztosítja. Az S Pen segítségével tiszta és éles rajzok készíthetők a Clip Studio Painthez vagy a Canvahoz4 hasonló programokban. A Clip Studio Paint új felhasználói számára az ingyenes 6 hónapos próbaverzió5 ad lehetőséget a kísérletezésre. A lelkes jegyzetelők örömére a Noteshelf is ingyenesen6 érhető el. Ebben az alkalmazásban az S Pen segítségével részletes, színes jegyzetek készíthetők, amelyekkel a kreatív szakemberek pontosan kifejezhetik a gondolataikat.

A Galaxy Tab S7 FE, amely a Tab S7 elegáns és stílusos megjelenésével érkezik, három lenyűgöző színben lesz kapható: Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst és Misztikus Zöld. A Galaxy Tab S7 FE keskeny kialakítású és könnyű, emellett nagy teljesítményű akkumulátorral érkezik, amelynek köszönhetően a streamelés, a munkavégzés vagy a tartalomgyártás is könnyebb és ritkábban van szükség töltésre.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

A Galaxy Tab A7 Lite egy könnyű, mobilis útitárs, amellyel egyszerű a tartalomkészítés és különleges élmény a játék, mindez elérhető áron. A kompakt Galaxy Tab A7 Lite 8,7 colos kijelzője egy letisztult, tartós fém házban helyezkedik el, így könnyedén hordozható. A kijelző körüli keskeny káváknak és az erőteljes hangzású Dolby Atmos Dual hangszóróknak köszönhetően a Galaxy Tab A7 Lite táblagépeken a felhasználók kedvenc filmjei, tévéműsorai és a játékokok még magasabb minőségben élvezhetők.

A 32GB belső tárhellyel, amely MicroSD kártyával akár 1 TB-ig is bővíthető, rengeteg szabad hely áll majd rendelkezésre, a nyolcmagos processzor pedig biztosítja a mentett tartalmak zökkenőmentes és gyors lejátszását. A hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorral, a 15 wattos Adaptív gyorstöltéssel7 és az opcionálisan elérhető LTE csatlakozással8 a Galaxy Tab A7 Lite kiválóan alkalmas az aktuálisan legnépszerűbb sorozatok követésére vagy akár egy hosszabb utazás közbeni játékra. A tartós fém borítással és keskeny kávákkal érkező Galaxy Tab A7 Lite Szürke és Ezüst színekben lesz elérhető.

Samsung TV Plus és Galaxy ökoszisztéma

A Samsung Galaxy Tab S7 FE vagy a Galaxy Tab A7 Lite megvásárlásával a felhasználók a YouTube Premium9 ingyenes próbaverziójához is hozzáférhetnek, így több órányi szórakoztató tartalmat érhetnek el, hirdetések nélkül.

Az új Galaxy Tab S7 FE és a Galaxy Tab A7 Lite könnyedén működik együtt a Galaxy ökoszisztéma többi készülékével, a telefonoktól egészen a fülhallgatóig. A felhasználók fogadhatnak hívásokat vagy küldhetnek szöveges üzeneteket10 a táblagépen, a Samsung fiókjukon keresztül, amikor a telefonjuk éppen nincs kéznél. Az egyes készülékek között könnyedén másolhatók a szövegek vagy képek. A Samsung Internet11 böngészőn keresztül a felhasználók egyszerűen válthatnak a telefonos böngészéséről a Galaxy Tab S7 FE vagy a Galaxy Tab A7 Lite kijelzőjére. Ha zenehallgatás vagy egy videó közben hívás érkezik az okostelefonra, a Galaxy Buds12 automatikusan képes átváltani a Galaxy Tab S7 FE vagy a Galaxy Tab A7 Lite készülékekről a mobilra.

 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük